Duikweekend

Elk jaar organiseert de vereniging een duikweekend naar Zeeland, meestal het tweede weekend in Juni. Net buiten Den Osse ligt een schitterende groepsaccommodatie waar we met de hele vereniging kunnen overnachten. Het ligt centraal tussen de vele mooie duikstekken die Zeeland rijk is. Het vullen van de duikfles is op een paar minuten rijden.

Het weekend duurt van vrijdagavond tot zondagavond waarbij we op vrijdag het weekend letterlijk induiken op een van de mooiste stekken van het Grevelingenmeer: Nieuwe Kerkweg.
Op zaterdag maken we drie duiken. De ochtend en de middag duik maken we op deze plek waar we samen een heerlijke pic-nic houden. Op zaterdagavond hebben we een heerlijke BBQ. Waarna nog een avondduik wordt gemaakt. Als je te moe bent voor drie duiken op een dag, dan kun je uiteraard meedoen aan het avondspel. Erg gezellig om zo bijvoorbeeld met 15 personen tegelijk te dobbelen.

Op zondag maken we nog twee duiken en sluiten af met een prijsuitreiking in een bepaalde categorie. In 2015 viel de mooiste Model Opname in handen van Wilco Kolbrink. De mooiste Macro Opname was van Emiel van Bockel.

naaktslak

 

 

 

 

 

Om je alvast in de stemming te brengen hieronder een compilatie van enkele duiken van het Duikweekend.