Bestuur

Graag stellen wij zijn het bestuur van OSV Rosmare aan u voor:


Erik Verhoeven – Voorzitter

ressel14 033Het mooie van het duiken vind ik het ontdekken. Of dit nu vissen en kleiwanden in zoetwaterplassen zijn, kreeften en Sephia in de oosterschelde of Manta’s en Walvishaaien in de tropen. Ook het op ontdekking gaan naar wrakken (het liefts waar weinig op gedoken wordt) en het verkennen van grotten is een van mijn favoriete bezigheden. Om dit mogelijk te maken ben ik continue bezig mijn vaardigheden te vergroten. Mijn duikcarriere is begonnen toen ik 11 jaar oud was, ik ben toen bij de OSV Rosmare begonnen met duiken en snorkelen. De eerste jaren was dit alleen in het zwembad maar op mijn 14e mocht ik het 1* duiker brevet behalen. Al snel nadat ik mijn 2*- en 3*-brevet heb behaald wilde ik anderen enthousiast maken voor de duiksport. Om anderen op te kunnen opleiden ben ik 1*- en 2*-instructeur geworden. Om de wrakken en de grotten te kunnen verkennen ben ik inmiddels trimix duiker en beginnend grot duiker (Intro to Cave diver). Om de vaardigheden die ik heb geleerd ook op anderen over te kunnen brengen mag ik via de IANTD mensen opleiden tot advanced Recreational trimix duiker. Ook de self sufficient opleiding mag ik geven. Mijn meest recente stap is het aanschaffen van een rebreather (hccr Revo III) en het volgen van de bijbehorende opleiding. In de nabije toekomst wil ik verder gaan met het grotduiken en wil ik trimix duiken kunnen maken met de rebreather.


Joost Lagendijk – Algemeen bestuurslid

P9300831Hoi, mijn naam is Joost Lagendijk. Ik ben 19 jaar oud en studeer geneeskunde. Sinds mei 2015 ben ik algemeen bestuurslid van de mooiste duikvereniging van Nederland en wel in Rosmalen, namelijk OSV Rosmare. Als algemeen bestuurslid zorg ik ervoor dat het bestuur ondersteund wordt in haar taken. Ook ben ik een aanspreekpunt wanneer er vanuit de leden aangeven wordt dat ze liever iets veranderd willen hebben, of wanneer jullie natuurlijk goede inbreng hebben waar iets mee gedaan moet worden.

Mijn passie voor duiken begon in augustus 2008, toen ik op vakantie ging naar Egypte. Hier heb ik mijn PADI-junior gehaald. Toen ik voor het eerste het onderwaterleven zag voelde ik meteen een soort van band met de sport. Het was toen bijna niet meer uit mijn leven weg te denken. Toch ben ik pas in 2010 lid geworden van onze club. Ondertussen ben ik 3* duiker met verschillende speciality’s op mijn naam staan die wel aangeven hoe enthousiast ik ben over het duiken.

Mochten jullie nog vragen hebben schroom dan niet om even een mailtje te sturen of mij bij een van onze prachtige trainingen op woensdagavond 21:00-22:00 aan te spreken. Dit mag natuurlijk ook om even gezellig duikervaringen uit te wisselen!


Reneé Verhoeven – Klumpers – Penningmeester

Duiken is mijn passie en ik ben in mijn vrije tijd dan ook vaak buiten te vinden aan de waterkant of al duikend onder water. Ik vind alles prachtig en fascinerend van onze onderwaterwereld: Tropische riffen, (bevroren) meren, zeeën, wrakken, grotten, mijnen en natuurlijk al het leven dat zich in deze wereld afspeelt. Voor mij is het een ontdekkingsreis in een andere wereld die je uitdaagt en jezelf en anderen verrijkt. Zelfs mijn man heb ik leren kennen via het duiken en zodra we onze kop boven water steken zijn we alweer bezig met de voorbereidingen voor de volgende duik.

 

 

 

 


Ap van Wuijckhuise – Secretaris

Ap is in 2016 aangetreden als secretaris.