Nieuwjaarsverenigingduik 2016

  • -

Nieuwjaarsverenigingduik 2016

Duik_vereniging_ Rosmalen_OSV_Rosmare_njd2016-5Op 17 januari heeft duikvereniging OSV Rosmare haar nieuwjaarsduik gehouden bij de Lithse Ham in de Bubbelhut. Om 13:00 arriveerden de eerste helden die de koude gingen trotseren. Emiel, Erik, Nico, Rob en Wilco onze droogpakduikers hadden er enorm veel zin in. Nadat de buddyparen waren gemaakt, check de stek en de veiligheidselementen zijn doorgenomen, kon aan de duik worden begonnen. Opvallend was het goede zicht, zelfs tot 24 mtr was het zicht erg goedDuik_vereniging_ Rosmalen_OSV_Rosmare_njd2016-7.

 

 

 

 

Na de duik kwamen de niet duikende leden en verzamelden we voor de borrel in het clubhuis de Bubbelhut. Samen hebben we stilgestaan bij duikjaar 2016 waarna de BBQ’s zijn aangestoken. De opkomst was groot en het was een gezellig samenzijn onder de clubleden. De culinaire BBQ was weer als altijd om je vingers bij af te likken. Heerlijke Angusbeef burgers, salades en breekbrood maakte de maaltijd compleet.

Weer een zeer geslaagd evenement van de Duikvereniging OSV Rosmare.

Duik_vereniging_ Rosmalen_OSV_Rosmare_njd2016-1Duik_vereniging_ Rosmalen_OSV_Rosmare_njd2016-4 Duik_vereniging_ Rosmalen_OSV_Rosmare_njd2016-3