Seizoensopening

  • -

Seizoensopening

Zondag 27 september – een stralende zonnige dag voor de seizoen opening 2015/2016

seizoensopening-briefingDit jaar was de duikstek de Zandmeren te Kerkdriel, voor sommige duikers een bekende stek voor andere duikers een nieuwe stek om te ontdekken. De partytent van OSV Rosmare was ook weer aanwezig, hier werd eerst een welkomstwoordje gedaan door onze voorzitter Emiel daarna de briefing en de buddyparen bekendgemaakt. Na controle van logboek en duikkeuring was iedereen klaar om te gaan duiken.

Er waren  4  buddyparen ,  Rob Dahler en Ralf Kastelijn waren de OC ’ s. Een mooie zonnige dag om te duiken, er zijn geruchten dat hier ook een meerval te spotten valt, helaas heb ik deze hier niet kunnen ontdekken, maar wel een mooie snoek gespot. Helaas geen beeldmateriaal aanwezig J, het was een mooie duik, zicht goed tot ongeveer 10 meter. Mijn buddy en ik zijn aan de ene kant van plas onder water gegaan en daarna de linkeroever gevolgd tot het strandje en daar weer boven water gekomen. We hebben weer genoten!

broodje-angusbeef

Na de eerste duik  een geweldige lunch met een Angus Beef Burger  en Broodje Mario  bereid en geserveerd door onze voorzitter. Het smaakte voortreffelijk en heerlijk in het zonnetje gerelaxt  tot het tijd was voor de tweede duik.

Daarna nog een tweede duik voor een aantal duikers en ondergetekende was kantklosster oftewel OC. Na de tweede duik gezamenlijk opgeruimd en huiswaarts gegaan, weer een gezellig evenement van OSV Rosmare!!

Groetjes, Harriëtte